Dobrodošli

Društvo za psihodinamsko psihoterapijo (skrajšan naziv: Društvo PDP) je strokovno združenje psihoterapevtk in psihoterapevtov z zaključenim izobraževanjem iz psihodinamske psihoterapije. Naše poslanstvo je, da s skupnimi močmi, ob spoštovanju individualnosti in različnosti, skrbimo za dobrobit psihodinamske psihoterapije v Sloveniji. Naša prizadevanja so usmerjena v utrjevanje temeljev in svež razvoj našega pristopa, njegovo prepoznavnost v širši javnosti in povezovanje z drugimi psihoterapevtskimi šolami ter prenos znanja in zdravilnih učinkov našega psihoterapevtskega pristopa na nove generacije psihoterapevtov in v skupnost.  
 
Društvo deluje pod tem imenom od leta 2016. Predhodno je bilo imenovano SDGP (od 2002), le-to pa je nasledilo Društvo za somatoterapijo Slovenije, ustanovljeno leta 1997. Društvo PDP ima polnopravno članstvo v Slovenski krovni zvezi za psihoterapijo, ki je nacionalna predstavnica psihoterapevtov pri Evropski zvezi za psihoterapijo - EAP.  Društvo PDP se pri svojem delovanju usklajuje z normativi, standardi in etičnim kodeksom obeh strokovnih organizacij. Ima svoj statut in etični kodeks, predsednico in podpredsednico, upravni odbor, strokovni svet, izobraževalni svet in etično komisijo. Sestajamo se na rednih skupščinah ter se povezujemo z drugimi organizacijami, med drugim tudi z Evropsko konfederacijo psihoanalitičnih psihoterapij - ECPP.
 
Dobrodošli na naši spletni strani!


Povezave
SLOVENSKA KROVNA ZVEZA ZA PSIHOTERAPIJO // SKZP
 
 
 
 
EUROPEAN ASSOCIATION FOR PSYCHOTHERAPY // EAP
 
 
 
 
European Confederation of Psychoanalytic Psychotherapies // ECPP
 
 
 
 
INŠTITUT ZA PSIHODINAMSKO PSIHOTERAPIJO

STIK Z DRUŠTVOM
Društvo za psihodinamsko psihoterapijo
Marezige 37
6273 Marezige
 
Predsednica Metka Furlani
Podpredsednica Urša Adam


 
 
PDP  //  PRISTOP  //  IZOBRAŽEVANJE  //  PSIHOTERAPEVTI  //  NOVICE  // 
 
Copyright © Slovensko društvo za globinsko psihološko psihoterapijo
MediaOrbis & inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami , 2010